Hospitality
management
done well.

4 redenen om te
kiezen voor ons

1

Minder geregel.
Meer vrije tijd.

Want wij regelen alles voor jou. We zoeken - én vinden - je gasten, organiseren de check-in en -out, voorzien de schoonmaak en maken de woning klaar voor de volgende gasten en kunnen eventueel kleine zaken herstellen. Zo heb jij meer tijd voor wat er echt toe doet.
2

Slim verhuren.
Meer verdienen.

Je prijs bepalen, maar hem ook bijsturen. Als het vakantie of wanneer er veel vraag is bijvoorbeeld. Adverteren op de juiste sites, maar ook op het juiste moment. Je gasten digitaal verwelkomen, maar achteraf ook een review vragen. Slim verhuren, dat is het complete plaatje zien. Ook dat doen we voor jou. Want zo haal jij het meeste uit je woning.
3

Heldere inzichten.
Volledige controle.

Volg alles vanop je dashboard. Je vindt er alle data over je woning. Strak geordend en makkelijk te begrijpen. Hoeveel boekingen zijn er deze week? Wie komt er? Hoeveel betalen ze? Eén blik en je bent mee.
4

Jouw eigendom.
Onze advertentie skills.

Geen verhuur zonder huurders. We adverteren je woning op de juiste plaatsen. Van Booking.com tot Airbnb en anderen. Zonder dubbele boekingen. Mét resultaat.
Exclusieve partner

Listing management

Guest management

Property management

Listing management

Property Manager

Je property manager zorgt ervoor dat je woning op scherp staat. Volledig functionerend. Alles op zijn plaats. Je vaste contact bij Huswell.

Ontwerp van je listing

Je woning krijgt zijn eigen advertentie. Met foto’s die uitnodigen en tekst die deuren opent.

Je eigen dashboard

Van je boekingen tot je inkomsten, je checkt alles op je dashboard en krijgt inzicht in hoe goed je woning het doet.

Opbrengst management

Je woning wordt zo efficiënt mogelijk verhuurd. We denken na over verblijfs- en prijsstrategieën, annuleringsvoorwaarden en kortingen. Met één oog op je data en het andere op de markt.

Marketing

We sturen je huurprijs dagelijks bij. In elke advertentie. Op elk kanaal. Ons slim systeem houdt rekening met verschillende factoren: het aanbod in je buurt, het seizoen, vakanties, … Je woning wordt dus altijd verhuurd aan de beste prijs.

Smart home

We rusten je woning uit met enkele slimme sensoren. Zo kunnen we nog beter toezien op je woning. Ook vanop afstand.

Advies over je administratie

Van wetgeving en verzekeringen tot toeristen- en inkomstenbelasting, we begeleiden je op elk vlak. Op elk moment.
Meer tonen

Guest management

Monitoren van je gasten

We monitoren je gasten digitaal. We meten de decibels, tracken het aantal personen en komen tussen als het wat te gezellig wordt.

Screening van je gasten

Jij bepaalt aan wie we je woning verhuren. De basis? Het gastenprofiel dat we samen met jou opstellen. Met die checklist screenen we geïnteresseerden voor we een boeking accepteren.

Verzekering

Je bent verzekerd via onze partner website AirBnb die in veel gevallen eventuele schade dekt.

Overlast management

Blijf beste vrienden met je buren. Breng ze op de hoogte en geef ze meteen ook onze contactgegevens. Bij vragen of iets dringends staan wij ze te woord.

Zelf inchecken

Je gasten laten zichzelf binnen. Je sleutel belandt in een sleutelkastje. De code om het te openen, ontvangen ze van ons.

Gids voor je gasten

Van de aanraders in je regio tot de huisregels en het wifiwachtwoord, we gieten alle info over je woning in een handige gastengids.

24/7 ondersteuning

Eenmaal ingecheckt, kunnen je gasten ons dag en nacht contacteren.

Betalingen

Wij regelen alle betalingen. En jij volgt ze op je dashboard. Eén keer per maand maken we jouw opbrengst aan jou over.
Meer tonen

Property management

Klusjesdienst

Zijn er kleine herstellingen of onderhoudswerken nodig? Onze vakmannen kunnen u bijstaan indien u dat wenst.

Wasdienst

Wij voorzien het bed- en badlinnen. En dat gaat na elk verblijf de wasmachine in. Fris gewassen en strak gestreken keert het terug. Inclusief een set badlinnen voor elke gast en theedoeken voor de keuken.

Woning update

Je gasten zijn vertrokken? Dan brengen we de woning opnieuw in orde en inspecteren we je woning.

Poetsploeg

Je woning wordt na elk verblijf grondig onder handen genomen door getrainde poetshulpen met tonnen hotelervaring. Goed voor een vijfsterrenreview bij 78% van onze gasten.

Smart home

We installeren enkele slimme sensoren in je woning. Deze houdt de decibels in de gaten en zo houden we je buren tevreden en je woning in topvorm.

Hulplijn

Wij zijn voor uw gasten 24/7 bereikbaar via verschillende communicatiemiddelen om hen te ondersteunen.

Luxueus linnengoed

Ons linnengoed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen.

Basisbenodigdheden

We voorzien je woning van de basisspullen: schoonmaakmiddelen, wc-papier, keukenrol en vuilniszakken. Ook shampoo, zeep, koffie en thee vullen we aan.

Inrichting van je woning

Je Property Manager maakt je woning klaar voor verhuur. We richten de ruimtes in, kleden ze aan en brengen alles in orde om je gasten te ontvangen.
Meer tonen

Je eigendom
zorgeloos
en optimaal
verhuren?

Huswell logo

Zo werken we

1

Kennismaken

Heb je je gegevens achtergelaten? Dan mag je een telefoontje verwachten. Samen bekijken we hoeveel de verhuur van je woning je kan opbrengen.
2

Aan de slag

Je Property Manager neemt je op sleeptouw. We stomen je woning klaar voor verhuur.
3

Adverteren

Van Booking.com tot Airbnb, we adverteren je woning op de juiste plaatsen met uitnodigende foto’s en een sprekende tekst.
4

Optimaliseren

We sturen de advertenties en prijs constant bij en streven naar een maximale bezetting. Want zo haal jij het meeste uit je woning.

Succesverhalen

Sinds een half jaar gebruik ik Huswell voor de verhuur van mijn appartement. Communicatie verloopt snel, vriendelijk en duidelijk. De huuropbrengsten worden transparant en inzichtelijk gemaakt.
Caroline Appartement eigenaar in Knokke-Heist
Geweldig appartement, zeer goed uitgerust, ruim, modern en erg schoon. Communicatie en ondersteuning van het team van HUSWELL was super professioneel van het boekingsproces tot het afrekenproces, zelfs buiten kantooruren reactief. Veel kleine attenties om ons verblijf aangenaam te maken (basisuitrusting keuken en badkamer, beddengoed, handdoeken, ...) zorgden ervoor dat we ons bijna in het hotel voelden.
Adrien Gast
We hadden een heel goede ervaring tijdens ons verblijf dat werd verzorgd door HUSWELL. Ze hadden een uitstekende service en zorgden ervoor dat we goed op de hoogte waren van alles, van inchecken tot uitchecken. Zou het zelf aanbevelen en opnieuw gebruiken!
Charlotte Gast

Klaar om je woning te verhuren?

Of weet je liever eerst hoeveel het je kan opleveren? Dat begrijpen we. Vertel ons wat meer over je eigendom en we komen bij je terug met een accurate schatting van je maandelijkse huuropbrengsten. Gebaseerd op betrouwbare data en berekend door een slim algoritme.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik verdienen?

De huuropbrengsten per nacht zijn afhankelijk van verschillende factoren waaronder; het aantal personen, de locatie, de kwaliteit en inrichting van de woning en eventuele recensies op de advertentie zijn bepalend. Daarnaast speelt de markt ook een belangrijke rol. Concurrentie, seizoeninvloeden, evenementen en vakanties beïnvloeden de vraag en aanbod en dus ook de verwachte huuropbrengsten.

Ben ik verzekerd?

Je bent via onze partnerwebsite Airbnb bent u tot €800.000 verzekerd. Hun voorwaarden zijn hierop van kracht. Over het algemeen zijn er weinig risico’s en is schade zeer incidenteel. Houd er rekening mee dat gebruikssporen en slijtage vrijwel altijd behoren tot je eigen risico.

Wij raden je aan om de juiste verzekeringen af te sluiten specifiek voor de korte termijn verhuur.

Waar zijn jullie actief?

We zijn actief in België, maar je kan ook bij ons terecht met je woning in het buitenland. Daarvoor bieden we enkel onze listing management diensten aan. We adverteren en verhuren je eigendom vanop afstand. Voor alles wat ter plaatse moet gebeuren, voorzie je best een alternatief. Meer weten? Geef ons een seintje.

Kan ik ook kiezen voor een aantal diensten ipv het volledige pakket?

Bij het verhuren van je woning komt veel kijken. Het is essentieel dat we alles over je woning te weten komen. Iets wat bij een losse of eenmalige dienst ook van belang is, maar best tijdrovend is. Daarom bieden we enkel een volledige dienstverlening aan. Enkel voor eigendommen in het buitenland maken we een uitzondering.

Wat moet ik zelf doen?

Bij de start van de samenwerking vertelt je Property Manager precies wat er van jou wordt verwacht. Welke taken dit zijn, hangt af van je woning. De volgende zaken zijn echter standaard bij elke samenwerking.

Bezorg ons drie sets sleutels van je woning. Eén voor je gasten, één voor de poetsploeg en ééntje voor noodgevallen. Test de sleutels vooraf. Zo verloopt de verhuurperiode vlot en zonder logistieke problemen.

Berg persoonlijke spullen op in een afgesloten kamer. Denk aan gadgets, antiek, spullen met emotionele waarde, sieraden, drank, sigaretten, linnengoed en handdoeken. Een externe locatie waar alles veilig ligt, kan uiteraard ook.

Nog vragen?

Stel ze aan ons team.
Ze zijn er voor je.